Andelslejligheder.net

Find andelslejligheder.

Andelslejligheder til salg i Hundested

64 m2 andelsbolig i Hundested til salg

PROJEKTSALG: Bofællesskabet Vænget på andelbasis

BOFÆLLESSKABET VÆNGET, TORUP, 3390 HUNDESTED

Få ledige andelsboliger til salg i Vænget. Det er tale om et aldersblandet bofællesskab. Projektet forventes klart til indflytning sommer 2025. De ledige boliger er 64 m2, 80 m2. Kontakt [xxxxx] for yderlige info om hvilke boliger der er ledige.

Bofællesskabet Vænget er tegnet af Front Arkitekter og bliver en rækkehusbebyggelse med et fælleshus, hvor der er plads til at spise sammen og til sociale aktiviteter. Beboerne tilstræber at lave fællesspisning et par gange om ugen. Der bygges 18 boliger i tre forskellige boligtyper på henholdsvis 64, 80, og 96 m2. Det angivne m2-antal er kun for egen bolig. Oveni kommer andel af fælleshus på 72 m2. Vænget bygges som træhuse med fokus på kvalitet, med klimavenlig udnyttelse af energi og materialer. Varmesystemet bliver energivenligt med en kombination af ventilationsvinduer, varmepumper og solceller på fælleshusets tag. Dertil er der regnvandsopsamling i forbindelse med en lille fredet sø, som ligger på grunden.

Bofællesskabet kommer til at ligge centralt i landsbyen Torup, ved Hundested i Halsnæs Kommune. Torup blev i 2019 årets landsby og byder på mange muligheder, herunder børnehave, lilleskole (0-9 kl.), forsamlingshus, brugs, galleri, yogacenter, bogby, øvelokaler, jazzhus, cafe, helsekost, madmarked hele sommerhalvåret, og togstation med afgange mod Hillerød og Hundested. Indenfor cykelafstand kommer man nemt til vandet, enten Kattegat mod nord e...