Andelslejligheder.net

Find andelslejligheder.

Andelslejligheder til salg i Århus N

75 m2 andelsbolig i Århus N til salg

Lækker 3vær. nyistandsat andelsbolig til salg!

3-VÆRELSES ANDELSLEJLIGHED VED STJERNEPLADSEN AARHUS SÆLGES!
- 75 kvm i stueetage
- 3.589,- pr. mdr. i boligafgift (inklusiv vand)
- Andelen koster 1.262.250,-
- En rigtig god andelsforening
- Altan med eftermiddag- og aftensol
- Overtagelse 1. september 2024
Vi sælger vores skønne hjem, da vi har sandet at pladsen desværre er for trang for os og vores to børn. Lejligheden er tæt på skov og strand, tæt på hyggelige Trøjborg og med 160 meter til letbanestop. Lejligheden er nyistandsat, og vi har bl.a. fået lavet helt nyt el, totalrenoveret køkkenet (forsøgt at holde det i den gamle snedkerkøkkenstil), slebet og olieret alt gulv, lagt gulv og lavet stikkontakt på altanen, m.m. Det er altså en lejlighed med mange skønne nyistandsatte elementer, men også en lejlighed der stadig har gamle bakelit-greb i alle indbyggede skabe, også i køkkenet, og den gamle charme er derved vedligeholdt.
Den endelige pris vil blive fastsat ved syn, hvor forbedringer og mangler vil blive prissat efter de officielle regler om afskrivninger og forbedringer ved salg af andele, samt salg/køb af eventuelle løsøre.
Andelsforeningen har en solid økonomi, og er generelt en god og velfungerende forening, med en stærk bestyrelse. Boligafgiften er lav. Foreningen har de seneste fem år bl.a. skiftet alle vinduer og døre, samt lavet nye fuger i hele bygningen.
Har du lyst til at høre mere eller få en fremvisning, eller kender du nogle der har, er du...